Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Julkisivulasitus

Julkisivu on tärkeä osa rakennuksen arkkitehtuuria – se viimeistelee rakennuksen ulkonäön. Julkisiin tiloihin, kuten liiketiloihin, tehdasrakennuksiin ja kerrostaloihin soveltuvat alumiinirunkoiset julkisivulasit ja julkisivuovet antavat rakennukselle näyttävyyttä ja tiloille valoisuutta.

julkisivulasitus

Rakenne

Lasijulkisivujärjestelmä tehdään alumiinista. Asennustyön nopeuttamiseksi lasielementit tehdään mahdollisimman suuriksi jo tehtaalla.

Alumiiniovet valmistetaan hyvän lämmöneristyskyvyn lisäksi erinomaisen ääneneristävyyden takaavasta ovijärjestelmästä. Alumiiniovilla on myös erinomainen ilman- ja vedenpitävyys.

Tekniset tiedot

Lasijulkisivuissa profiilin mitat vaihtelevat kohteen mukaan. Profiilit valmistetaan kuitenkin aina niin, että ne täyttävät kaikki kohteen vaatimukset ja määräykset.

Alumiiniovissa käytetään 73 mm leveää vahvaa lämpökatkaistua profiilia. Rungon leveys voi olla 30–150 mm. Ovi voi olla yksi- tai kaksilehtinen ja se voi aueta joko ulos tai sisäänpäin. Oveen voidaan yhdistellä pielirakenteita tai ovi voidaan liittää helposti ikkunaan tai julkisivujärjestelmään. Profiilin pintakäsittelynä on anodisointi tai polttomaalaus. Ovessa voidaan käyttää 1-, 2- tai 3- kerroslaseja. Oveen voidaan asentaa erikoislukko ja kulunvalvontalaitteita

Käyttökohteet

Alumiinirunkoisten julkisivulasien ja -ovien yleisimpiä käyttökohteita ovat liikerakennukset, tehtaat ja kerrostalot.

julkisivulasitus2

julkisivulasitus3

Rekry: kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä