Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Julkisivut ja julkiset tilat

Aktiivinen kumppani julkisivujen ja julkisten tilojen toteutukseen. Meiltä saat näyttävät ja kestävät ratkaisut, jotka tehostavat toimintaanne.

 

Julkisivut ja julkisten tilojen ratkaisut tehostavat toimintaa ja luovat turvallisuutta, mutta ennen kaikkea luovat ilmeen, joka kertoo modernisti toiminnasta ja arvomaailmasta. Laadukkaasti toteutetut julkisivut ja julkiset tilat luovat toimivuutta, tyyliä ja tunnelmaa, joka heijastuu kaikkeen tekemiseen.

Ottamalla meidät mukaan suunnitteluvaiheessa saat käyttöösi ammattilaistemme näkemyksiä sekä ideoita ja näin voimme varmistaa laadukkaan toiminnan ideoinnista asennukseen. Meidän kauttamme saat kaiken parhaaseen lopputulokseen; ideointi, suunnittelu, materiaalit, valmistus ja asennukset. PRP:n yhteyshenkilö huolehtii että kommunikointi on helppoa ja tehokasta sekä aikataulut pitävät.

julkisivu-kirjasto

PRP:n julkisivut

Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja julkisivuihin alumiinikomposiitista, julkisivukaseteista ja –lamelleista sekä julkisivulasituksilla. Elementtien monipuoliset käyttömahdollisuudet, PRP:n ammattitaito ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa mahdollistavat persoonalliset toimintaa tukevat toteutukset toimistotaloihin, liikerakennuksiin ja julkisiin rakennuksiin. Elementtiratkaisuillamme voidaan tehdä ratkaisuja, joita ei perinteisillä verhouksilla pystytä saavuttamaan. Ota käyttöösi PRP:n kokeneet ammattilaiset, laadukkaimmat materiaalit sekä halu tehdä näyttävyyttä ja toimivuutta sinunkin rakennuksiisi. Meidän kanssamme on kiva ja helppo toimia.
Anna meille haastetta

Me PRP:llä pidämme haasteista. Pikkupoikamaisella innostuksella ja 25 vuoden kokemuksella ideoimme ja toteutamme kohteet, joissa yksityiskohdat on fiilattu intohimoisella pikkutarkkuudella. Meiltä löydät ideat ja ratkaisut, kun yritys tai julkinen tila vaatii näyttävyyttä ja toimivuutta, joka kestää. Olemme olleet mukana tekemässä vaikuttavia toteutuksia ympäri Suomen suurista julkisivuprojekteista pienempiin toteutuksiin.

PRP valmiina toimintaan.

 

tuomas-anttila

Kysy lisää toiminnastamme

Tuomas Anttila
Myyntipäällikkö
050 400 9057
tuomas.anttila(at)prp.fi

Julkisivut alumiinikomposiitista >
Julkisivukasetit ja lamellit >
Julkisivulasitus >Kokolasikaiteet ja RST-kaiteet >
Sisälasiseinät ja –ovet >


Tutustu myös ScanMikael julkisten tilojen tuotteisiimme osoitteessa www.scanmikael.com

Rekry: kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä