Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Kokolasikaide ja RST-kaiteet

Tyylikkäässä ja näyttävässä täyslasikaiteessa ei ole pystytolppia. Lasin päälle tai kylkeen tulee ruostumattomasta teräksestä tai puusta valmistettu käsijohde.

Kaiteessa ruostumattomasta teräksestä valmistettu käsijohde

Kokolasikaide

Kaiteessa käytettävä lasi on karkaistu ja laminoitu. Lasin paksuus valitaan kohteen mukaan. Normaalisti käytetään 6+6 mm vahvaa lasia, mutta jos kaidekorkeus on 1200 mm tai yli, käytetään vähintään 10+8 mm vahvaa lasia. Kaiteet tehdään mittatilaustyönä kohteen vaatimuksia vastaaviksi.

Täyslasikaiteet sopivat moniin kohteisiin, esimerkiksi liikekeskuksiin, toimistoihin ja omakotitaloihin.

 kokolasikaide

Kaiteet, kokolasikaide Lähikuva kaiteen käsijohteesta

Alumiinikaiteet

Alumiinikaiteet ovat näyttävä osa rakennuksen julkisivua. Alumiiniset parvekekaiteet sopivat sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen, ja ne vastaavat nykypäivän arkkitehtuurin ja rakentamisen haasteisiin. Alumiinikaiteet sopivat myös omakotitaloihin. Laadukkaat kiinnitysmenetelmät takaavat parvekekaiteen turvallisen ja tukevan kiinnityksen parvekelaattaan.

Rakenne

Alumiinikaiteet sopivat erityisen hyvin Suomen säähän. Laaja valikoima värejä, profiileja, käsijohteita ja verhousmateriaaleja takaavat toimivan kokonaisuuden.

Tekniset tiedot

Parvekekaiteet kootaan mittojen mukaan valmiiksi elementeiksi. Työmaalla kaiteet asennetaan joko laatan otsalle tai laatan päälle. Alumiinikaiteen päälle voidaan asentaa myös lasitus.

Käyttökohteet

Alumiinikaiteet sopivat kaikkiin asumismuotoihin: kerrostaloihin, rivitaloihin, omakotitaloihin ja kesämökkeihin.

 rts-kaide

Rekry: kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä