Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Mittatilauslistat ja peltilistat

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy valmistaa rakennuksiin yleisesti käytettäviä listoja pelti-, huopa- ja tiilikatoille. Tavallisimpia ovat räystäs-, reuna- ja harjalistat sekä liitos- ja jiiripellit.

mittatilauslista

Vakiolistat

Vakiolistat valmistetaan RT-ohjekortin mukaisesti. Vakiolistoja on saatavissa lyhyellä toimitusajalla eri  pinnoittein. Yleisimpiä listojen malleja on saatavissa varastosta RR-vakioväreissä.

Määrämittalistat

Määrämittalistat valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaan. Raaka-aineet löytyvät heti varastosta kaikissa RR-väreissä, joten toimitukset ovat nopeita.

Väri

Varastovärejä ovat valkoinen (RR 20), tumma harmaa (RR 23), punainen (RR 29), tumma ruskea (RR 32), musta (RR 33) ja tiilenpunainen (RR 750). Tilauksesta on saatavissa myös muita värejä.

Laatu

Bureau Veritas Certification on auditoinut yrityksemme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2008 -standardin vaatimukse

 

listat2

listaa

Reikälevyä on käytetty materiaalina perinteisesti mm. ilmastointi- ja suodatinteollisuudessa. Arkkitehdeille ja

muotoilijoille se tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Esimerkiksi huonekalut, valaisimet yms.
tuotteet voidaan valmistaa kestävästä ja moni-ilmeisestä materiaalista, jossa yhdistyvät perinteet ja nykyaika. Luonnollisesti pitkäikäiset teräs ja alumiini ovat täysin kierrätettäviä materiaaleja.

Reikälevyprofiilit

Perinteisesti teollisuushallien sisäkatto- ja seinäpellityksiin sekä räystäsaluspellityksiin käytettyjä reikälevyjä voidaan käyttää erinomaisesti myös erilaisten alakattojen pinnoitemateriaaliksi, esimerkiksi parkkihalleissa ja katoksissa.

Räystäsaluslevyt

Siistit, värivalmiit ja silkinhimmeät levyt on pinnoitettu kestävällä Hard Coat -pinnoitteella, joka on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Levyjä on kahta leveyttä: hyötyleveys 500 ja 660 mm. Molempien levyjen vakiopituus on 2,8 m ja vakiovärinä on valkoinen.

Räystäsaluslevyn etuja ovat mm:

  • näppärä asentaa / ei tarvitse maalata
  • estää tehokkaasti jyrsijöiden ja muiden tuholaisten pääsyn välikattoon
  • rei’itys parantaa räystäiden ilmankiertoa
  • tarvittaessa helppo puhdistaa
  • täysin kierrätettävä materiaali


Laatu

Bureau Veritas Certification on auditoinut yrityksemme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2008 -standardin vaatimukset.

reikälevyprofiili2

reikälevyprofiili

Rekry: kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä