Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Piipunpellit ja piipunhatut

Suojaa piippusi sään vaihteluilta ja kohenna rakennuksesi ulkonäköä.  Piipunhattu suojaa lumelta ja vedeltä, parantaa vetoa ja pidentää piipun käyttöikää. PRP:tä piipunhatut ja piipunpellit niin omakotitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisten tilojen rakentamiseen.

piipunpellit

 

Piipunhatut

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy valmistaa laadukkaita piipunhattuja RST:stä ja maalipinnoitetuista materiaaleista. Piipunhattu estää veden ja lumen pääsyn tulisijan piippuun ja antaa näin tehokasta suojaa. Lisäksi se parantaa vetoa, pidentää piipun ikää ja tuo näyttävyyttä. Piipunhattu on helppo kiinnittää tukevaan jalkaan ruuvein, ja jalan voi kiinnittää mm. proppaamalla tai ruuveilla.


Tarkistusluukut

Tarkistusluukun tehtävänä on toimia näköesteenä ja olla helposti poistettavissa huoltotöitä varten. Luukut valmistetaan joko vakiomitoin tai asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan. Tarkistusluukut  valmistetaan RST:stä, alumiinista tai maalipinnoitetusta teräksestä. Materiaalivalintaan vaikuttaa olennaisesti peitettävän alueen koko. Tarkistusluukkuja on saatavissa RR- ja RAL-väreissä.

Piipunpellit

Piipun suojaaminen pellillä on järkevää, koska peltikuori suojaa piippua sään vaihteluilta. Lisäksi se muodostaa tiiviin liitoksen katon ja piipun juureen.


Laatu

Bureau Veritas Certification on auditoinutyrityksemme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävänISO 9001:2008 -standardin vaatimukset.

piipunpellit-2 

Rekry: kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä