Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Vaikuttavat ratkaisut kotiin teräksestä ja lasista

Kotiisi turvaa, tyyliä ja toimivuutta. Meiltä löydät huolettomat kattoremontit, terassilasitukset ja laadukkaita ratkaisuja myös sisätiloihin. Muista kolme kirjainta, kun kotisi vaatii parasta.

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeesta tai ideasta tehdä kodistasi viihtyisä, toimiva, turvallinen ja kestävä. Me kuuntelemme ja ehdotamme. Tavoitteena aina lopputulos, josta molemmat voimme olla ylpeitä. Annamme projektista tarjouksen ja aikataulusuunnitelman. Kun projekti käynnistyy, hoidamme tarvittavat mittaukset ja esivalmistelut. Meidän kauttamme saat kaiken tarvitsemasi vanhan purkamisesta uuden asentamiseen. On kyseessä sitten kattoremontti, terassilasituksen suunnittelu, lasiseinä kylpytiloihin tai uusi pyöräkatos – löytyvät kokonaisratkaisut kätevästi yhdellä ovenavauksella.

Suunnittelussa otamme aina huomioon vaatimukset, näyttävyyden ja käyttöominaisuudet. Ideasta muodostuu sinulle toimivin kokonaisuus, joka palvelee pitkälle tulevaisuuteen. Parhaat materiaalit sekä kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat lopputuloksen, jonka takana voimme ylpeästi seistä.

kattoremontti-terassilasitus

 

jani-vainio-kattoremontti

Ota yhteyttä!
Tehdään kodistasi toimiva ja viihtyisä.

Jani Vainio
Myynti
050 436 8112
jani.vainio(at)prp.fi

Löydä ratkaisusi
Kattoremontti >
Terassilasitus >
Kokolasikaiteet >
Lasiseinät ja -ovet sisätiloihin >
Parvekelasitus >
Peilit ja liukuovet >

 

terassilasitus-2
kokolasikaide-2
kattoremontti-2

Rekry: kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä