Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Terassirungot ja terassilasitukset

Terassilasitus runkoineen luo uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Kokonaan lasitettu terassi suojaa säältä niin sisustusta kuin rakenteitakin ja nostaa samalla asuntosi arvoa. Hyvälle perustalle tehty lasiterassi antaa iloa vuosikymmeniä.

tuotteet-terassi

Suojaa terassisi tuulelta, pölyltä, ötököiltä, melulta ja sateilta. Nauti auringosta lämpimämmin ja kesästä pidempään. Tai perusta kotiisi lasiseinäinen viherhuone, jossa voi oleskeskella vuodenajasta riippumatta. PRP Terassilasitus tarjoaa luovia näyttäviä tilaratkaisuja ja terassia voi käyttää ympäri vuoden eri tarkoituksiin. Kotisi saa uutta viihtyvyyttä, tyylikkyyttä ja samalla rakennuksesi arvo nousee. Nauti pitkä kesä ja pyydä tarjous laadukkaasta terassilasituksesta.

Hae projektiisi luotettava PRP rahoitus!

Lasitetun terassin rakenne

Alumiininen runko asennetaan liikkumattoman perustuksen päälle. Ruoteiden kiinnitys seinään tai rakennuksen kattotuoleihin tapahtuu seinälistalla, jonka avulla valitaan katon kaltevuus. Lasit kiinnitetään ruoteisiin kumilistalla. Ruoteiden alapäähän tulevat tulpat estävät lasien liukumisen pois ruoteilta.

Terassirungot voidaan varustaa liukuovilla eristämättömissä tai vain vähän eristystä vaativissa tiloissa. Liukuoviin voidaan asentaa lasitus, ja lasivaihtoehtoja on useita.


Käyttökohteet

Lasitettu terassi sopii rivitaloihin, omakotitaloihin ja kesämökkeihin.

etusivu-terassi2

 

etusivu-terassi3 

 

Rekry: kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä