Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Julkisivulasitus

Julkisivu on tärkeä osa rakennuksen arkkitehtuuria – se viimeistelee rakennuksen ulkonäön. Julkisiin tiloihin, kuten liiketiloihin, tehdasrakennuksiin ja kerrostaloihin soveltuvat alumiinirunkoiset julkisivulasit ja julkisivuovet antavat rakennukselle näyttävyyttä ja tiloille valoisuutta.

julkisivulasitus

Rakenne

Lasijulkisivujärjestelmä tehdään alumiinista. Asennustyön nopeuttamiseksi lasielementit tehdään mahdollisimman suuriksi jo tehtaalla.

Alumiiniovet valmistetaan hyvän lämmöneristyskyvyn lisäksi erinomaisen ääneneristävyyden takaavasta ovijärjestelmästä. Alumiiniovilla on myös erinomainen ilman- ja vedenpitävyys.

Tekniset tiedot

Lasijulkisivuissa profiilin mitat vaihtelevat kohteen mukaan. Profiilit valmistetaan kuitenkin aina niin, että ne täyttävät kaikki kohteen vaatimukset ja määräykset.

Alumiiniovissa käytetään 73 mm leveää vahvaa lämpökatkaistua profiilia. Rungon leveys voi olla 30–150 mm. Ovi voi olla yksi- tai kaksilehtinen ja se voi aueta joko ulos tai sisäänpäin. Oveen voidaan yhdistellä pielirakenteita tai ovi voidaan liittää helposti ikkunaan tai julkisivujärjestelmään. Profiilin pintakäsittelynä on anodisointi tai polttomaalaus. Ovessa voidaan käyttää 1-, 2- tai 3- kerroslaseja. Oveen voidaan asentaa erikoislukko ja kulunvalvontalaitteita

Käyttökohteet

Alumiinirunkoisten julkisivulasien ja -ovien yleisimpiä käyttökohteita ovat liikerakennukset, tehtaat ja kerrostalot.

julkisivulasitus2

julkisivulasitus3

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä