Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Julkisivut alumiinikomposiitista

Reynobond-alumiinikomposiitti on materiaali, joka taipuu näyttäväksi julkisivuksi. Sillä voidaan toteuttaa suuria yhtenäisiä pintoja, jotka pysyvät tasaisina lämmönvaihteluista huolimatta. Vaativatkin kohteet rakentuvat PRP:n käsissä kokonaisuuksiksi, jotka nostavat rakennuksen imagon uudelle tasolle.

alumiinikomposiitti-julkisivu

Huikea materiaali julkisivuun – Reynobondin rajattomat mahdollisuudet

Alumiinikomposiitti tarjoaa huikeita mahdollisuuksia julkisivujen toteutukseen. Se luo lujan, tasaisen ja näyttävän pinnan, vaikka käsiteltävänä materiaali on kevyt ja joustava. Reynobond-alumiinikomposiittia voidaan sekä taivuttaa että kantata erilaisiin muotoihin, jolloin rakennus saa uniikit muodot. Käytössäsi on rajaton määrä värivaihtoehtoja sekä kuoseja. Alumiinikomposiittilevyjen pinnoitukseen hyödynnetään nykyaikaista tekniikkaa. Patentoidun itsestään puhdistuvan Eco clean -pinnoitteen ansiosta rakennuksesi pysyy uudenveroisena pitkään. Antigraffit-pinnoite suojaa rakennuksen julkisivua töherryksiltä. Alumiinikomposiittilevyt asennetaan usein tuulettuvaksi julkisivurakenteeksi.

PRP on alumiinikomposiitti-osaaja, jonka kanssa saat materiaalista kaikki hyödyt irti. Ota PRP mukaan jo suunnitteluvaiheessa niin saat ammattilaistemme ideat ja näkemykset parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Levyjen leikkaus, poraus, taivutus ja mankelointi onnistuu PRP:n omissa tuotantotiloissa. PRP tarjoaa julkisivuasennukset "avaimet käteen" -periaatteella sisältäen taustarankajärjestelmän ja peltilistoitukset.

reynobond-alumiinikomposiitti-julkisivu

Materiaaliksi Reynobond

Reynobond on alumiinikomposiittilevy, joka koostuu kahdesta tehdaspinnoitetusta alumiinikalvosta, jotka liitetään molemmin puolin polyeteeni-ytimeen. Reynobond-alumiinilevyt tarjoavat etuja monipuolisesti. Se mahdollistaa pinnat eri kiiltoasteilla, kuoseilla ja laajan valikoiman eri värejä. Paneelia voidaan valmistaa useassa eri koossa, jolloin materiaalihukka saadaan minimoitua.
 
Ylivoimaisia ominaisuuksia ovat keveys, muokattavuus ja tasaisuus. Reynobond kestää hyvin korroosiota ja sään vaihteluita. Sitä voidaan käyttää monilla eri tavoilla ja sen asennus on helppoa. Reynobond-alumiinikomposiittilevyt sopeutuvat niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

reynolux-alumiinikomposiitti-julkisivu

Materiaaliksi Reynolux

Reynolux on tehdaspinnoitettu helposti muotoiltava alumiinilevy, johon on saatavilla laaja valikoima eri pinnoitteita, kuoseja ja värejä.

Reynolux-alumiinilevyä on saatavilla 0,5–2,0 millimetrin vahvuisena. Tämä mahdollistaa materiaalin käytön seinäpinnoissa kuin katoissakin.

Valitse Reynolux, kun haluat näyttävää viimeistelyä kevyestä materiaalista.

Alumiinikomposiittilevyn käyttö julkisivuissa

Alumiinikomposiittijulkisivuissa yhdistyvät arkkitehdin näkemys muotoilusta ja värikkyydestä. Alumiinikomposiitilla voidaan toteuttaa suuria yhtenäisiä pintoja, jotka pysyvät tasaisina lämmönvaihteluista huolimatta. Alumiinikomposiitti on todella pitkäikäinen julkisivuratkaisu. Sitä ei tarvitse uudelleenmaalata – yhdellä pesulla se on taas kuin pakasta vedetty. Kevyet elementit yhdistyvät kaikkiin rakennusmateriaaleihin – puuhun, paneeliin, lasiin, teräkseen ja betoniin. Alumiinikomposiittia voidaan käyttää uudis- ja saneerauskohteissa.

Reynobond® Architecture -alumiinikomposiitin tuotetiedot ja paloluokat

  • Paksuus 4 mm (3 mm ja 6 mm)
  • Leveydet 1000, 1250, 1500 mm XXL: 1750 ja 2000 mm
  • Pituudet 2500...4500 mm, 4500...6000 mm
  • erikoispituudet 6000...13500 mm
  • PE-laatu paino: 5,5 kg/ m²
  • Palosuojattu FR-laatu (B-s1,d0) paino: 7,6 kg/ m²
  • Palamaton A2-laatu (A2-s1,d0) paino: 8,2 kg/m²

Paloluokka luokitusstandardin EN 13501-1 mukaisesti
XXL-leveydet ja erikoispituudet, saatavuus valikoiman mukaisesti

Kysy lisää Reynobondista ja Reynoluxista. Alumiinikomposiitin huikeat mahdollisuudet myös sinulle.

tuomas-anttila

Lataa esite

Reynobond/Reynolux: paloturvallisuus kerrostaloissa Reynobond paloturvallisuusraportti
Reynobond tekniset tiedot


Tuomas Anttila
Myyntipäällikkö / Julkisivut
050 400 9057
tuomas.anttila(at)prp.fi

PRP-alumiinikomposiitti-reynobond-2
PRP-alumiinikomposiitti-reynobond
PRP-julkisivu-alumiinikomposiittilevy
PRP-julkisivu-alumiinikomposiittipaneeli
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä