Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Kattoremontti Seinäjoelle – Kolmen suora

Tältä kotikadulta löytyy komea kolmen suora ja tyytyväinen kolmikko. PRP toteutti naapurustoon kokonaisvaltaiset kattoremontit kolmeen vierekkäiseen omakotitaloon.

Laatua aikataulussa

Naapuruston ensimmäinen uuden katon kesällä 2015 saanut talo oli Rahikaisen perheen koti. Kari Rahikainen ryhtyi tuumasta toimeen, kun huomasi katon kautta varaston lattialle vuotaneen veden.

kattoremontti-seina?joki-2

– Talo on iältään jo 26-vuotias ja tiedossa oli, ettei katon kunto enää muutoinkaan ollut kohdallaan. Olimme meidän kadulla ensimmäiset kattoremontoijat ja kerroin kyllä suositukset myös eteenpäin: työn jälki oli hyvää ja tekijäporukka ahkera. Kattoremontissa on kyse isoista rahoista, joten laatu on todella tärkeää. Remontille suunniteltu viiden päivän aikataulu piti hyvin. Toimitus-kokonaisuus sisälsi katon lisäksi otsalaudat, pellitykset ja suoristuksen. Meillä oli kiire saada uusi katto pään päälle ja arvostan sitä että työ saatiin PRP:llä sovitettua aikatauluihin toiveemme mukaan.

PRP valikoitui työn toteuttajaksi sekä sopivan hinnan, että Rahikaisen kuulemien hyvien suositusten perusteella.

Tehokasta ja turvallista

Soukan talon kattoremontti toteutettiin lokakuussa 2015. Sateisesta viikosta huolimatta työ sujui suunnitellusti kahdessa päivässä. Remontti tuli ajankohtaiseksi, kun Jorma Soukka oli huomannut perheen 25 vuotta vanhan omakotitalon peltikaton muovipinnan alkaneen hilseillä katon harjalta.

– Ajattelin, että parempi hoitaa asia ajoissa, ennen kuin se muodostuu ongelmaksi. Samalla menivät vaihtoon vanhat rännit, joiden puhdistaminen oli sisäpuolisen kiinnityksen myötä todella työlästä. PRP:n asentamissa uusissa ränneissä kiinnitys on ulkopuolella, joten ongelma poistui saman tien. Toimitukseen kuuluivat lisäksi myös katon turvatuotteet, kuten lumiesteet. Turvallisuutta tuo myös PRP:n pitkä, peräti kahdenkymmenen vuoden materiaalitakuu.

Soukalle oli tärkeää valita kattoremonttiin paikallinen yritys. Hän pyysi tarjoukset useammasta paikasta ja vakuuttui heti PRP:n mutkattomasta toiminnasta.

– Osoitteen saatuaan PRP:n edustaja kävi itsenäisesti tutustumassa kohteeseen ja sen jälkeen asiat saatiin lyötyä lukkoon tehokkaasti. Todella kätevää oli, kun jo tarjoukseen oli eritelty selkeästi tarvikkeet ja työ, jonka osuudesta saa kotitalousvähennyksen.

Asiakasta kuunnellen

Kattoremonttien kolmen suoran päätti trion keskimmäisen, Sulkusten talon, uudistaminen joulukuussa 2016. Sulkunen oli seurannut PRP:n ammattimiesten työskentelyä naapuritaloissa molemmin puolin ja vakuuttunut sekä työstä että työn jäljestä.

– Talvi ei tuonut työn tekoon minkäänlaista haittaa tai hidastetta, vaikka katonvaihtoviikkoon mahtui yksi lumimyräkkäpäiväkin, kiittää Hannu Sulkunen. Sulkusilla remonttiin ryhdyttiin suunnitelmallisesti osana normaalia omakotitalon huoltosuunnitelmaa. Kyllä 25 vuotta vanhassa talossa rupeaa jo katossakin olemaan kulumaa. Silmään häiritsevimmät olivat mustuneet rännit, jotka sitten kattoremontin yhteydessä uusittiin.

– Valinnan ratkaisi ehdottomasti PRP:n erinomainen asiakaspalvelu ja joustavuus. Aluksi tehtiin katon kuntotarkastus ja todettiin, että laadusta ei tingitä, mutta ehjää ei vaihdeta. Arvostan sitä, että asiakasta kuunneltiin ja tarjottiin juuri täsmälleen tarpeeseen sopivaa ratkaisua, ei mitään standardipakettia. Kyllä tässä nyt kelpaa taas seuraavat 25-30 vuotta asua. Voin ehdottomasti suositella PRP:tä kattokumppaniksi. Heti näki, että kaverit ovat näitä hommia ennenkin tehneet. Ja kylläpä PRP on jo täällä naapurustossa meidän kadun jälkeen näkynyt laajalti muuallakin!

Suuria alapohjatöitä ei Sulkusilla tarvinnut kattoa remontoidessa tehdä. L-muotoiseen omakotitaloon uusittiin vain jiirit.


kattoremontti-seina?joki

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä