Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Tilaa huoleton kattoremontti

PRP toteuttaa niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Katon vaihto on tehty sinulle helpoksi. Pyydä meidät käymään, niin teemme katon kuntoarvion, kartoituksen ja kerromme ideoita kattoremonttisi toteutukseen. Tämän jälkeen saat tarjouksen sekä aikataulun kattoremontin toteutuksesta.

Tilaa ilmainen kattoremontti arviokäynti nyt!

Kattoremontti alkaa arviokäynnistä, jossa tarkistamme kattosi nykyisen kunnon, mietimme sinulle sopivia vaihtoehtoja ja tarjouksen kokonaisuudesta. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä pikaisesti. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä: Jani Vainio, 050 436 8112, jani.vainio(at)prp.fi

Nimi *
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelin *
Email
  
* Pakollinen kenttä

Hae projektiisi luotettava PRP rahoitus!

prp-kattoremontti-1
prp-kattoremontti-2

 

Me toteutamme kattoremonttisi huolella ja parhaalla ammattitaidolla

Meidän kauttamme saat kaiken tarvitsemasi purkutöistä valmiiksi asennettuun kattoon sedevesijärjestelmineen ja kattoturvatuotteineen. Me emme tee kattoremontteja mahdollisimman nopeasti vaan pyrimme aina kestävään ja laadukkaaseen lopputulokseen, joka palvelee asunnon omistajan tarpeita.

Käytössämme ovat alan parhaat tuotteet, joihin on tehty tarvittavat laatu- ja kestävyystestaukset. Tästä kertoo kattoremonteille myöntämämme 20 vuoden materiaalitakuu. Toteutamme kattoremontteja ympäri Suomen toimipaikoista Seinäjoki, Vaasa ja Pori.

Huoleton kattoremontti sisältää:

Tarvekartoitus ja suunnitelma, vanhan katteen purku, katon kuntotarkistus, uudet pysty- ja vaakaruoteet, katon mahdollinen oikaisu, aluskatteen asennus, otsalautojen asennus, laadukkaan katemateriaalin asennuksen, listat ja muut tarvikkeet, räystäskourut ja syöksyt, piipunpellitykset ja kattoturvatuotteet, jätteiden poiskuljetus ja loppusiivous sekä lopputarkastus.

Miksi valita PRP kattoremontin toteuttajaksi?

  • Pitkä kokemus kattoremonteista ja kova ammattitaito
  • Alan parhaat tuotteet pitkällä materiaalitakuulla
  • Palveluhenkisyys
  • Yhdellä sopimuksella kaikki, mitä kattoremontti sisältää
  • Huolellisuus
  • Hinta-laatusuhde

 

Tiedätkö kattosi kunnon? Neljä merkkiä siitä, kun on aika totetuttaa kattoremontti

Kattoremontin ajankohdan määrittely on aina tapauskohtainen. On hyvä määrittää kattoremontin tarve kuntoarvion perusteella, eikä pelkkää laskennallista käyttöikään tuijottamalla. Pyydä PRP:n asiantuntija käymään.

1

Merkkejä vuodoista
Uusi katto tulee hankkia ennen kuin vanha vesikate alkaa vuotamaan

2

Käyttöikä on loppumassa
Katon käyttöikä on tullut täyteen eikä perus huolto enää riitä.

3

Ulkoinen rasitus
Varjostavat puut ja roska ovat estäneet katon kuivumisen.

4

Ongelma ei näy ulospäin
Ongelmia tuulettuvuudessa, kondessiveden poisjohtamisessa tai katon rakenteissa.

Toteutettuja kattoremontteja

Meillä on kertynyt vuosien aikana suuri määrä uusia tyytyväisiä katon omistajia. Tässä muutamia esimerkkejä, miltä asunto näyttää kattoremontin jälkeen.

Kattoremontti-rintamamiestalo
Kattoremontti-rintamamiestalo
Kattoremontti-rintamamiestalo
Kattoremontti-rintamamiestalo
Kattoremontti
kattoremontti
Kattoremontti
Kattoremontti
TEK_4685
TEK_4801
TEK_4890
TEK_7344
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.