Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Kattoturvatuotteet

Turvaa tärkeimpäsi – kattosillat, lumiesteet ja turvakiskot kaikille kattotyypeille. Turvallisen liikkumisen katolla varmistavat PRP:n teräksestä valmistetut kattosillat. Ne voidaan kiinnittää niin peltikattoihin, tiilikattoihin kuin huopakattoihinkin. Turvakiskot ja selkäsuojus ovat seinätikkaiden ja kattosillan yhteyteen kiinnitettäviä kattoturvatuotteita, ja lumiesteet puolestaan estävät lumen hallitsemattoman putoamisen katolta.

kattoturvatuotteet-iso


Kattosillat

Kattosilta takaa turvallisen liikkumisen katolla. Se kiinnitetään katteeseen jaloilla, jotka on mahdollista
asentaa jopa 45 asteen kattokaltevuuteen.

PRP käyttää kaikissa kiinnikkeissä materiaalina 2,5 mm vahvaa kuumasinkitettyä terästä. Tuotteita saa suoraan varastosta sinkittynä ja polttomaalattuna. Maalipinta lisää korroosiosuojaa; värin voi valita Rautaruukin värikartasta. Kattosiltakiinnikkeet ovat VTT:n testaamia, ja ne täyttävät RT 85-10708:n vaatimukset.

Pelti- ja huopakatot
Kattosillat asennetaan pelti- ja huopakatolle LE-kiinnikkeen avulla. Kiinnike asennetaan katon ruoteeseen EPDM-kumista tiivistettä apuna käyttäen.

LOCK-rivikatot ja konesaumakatot
LOCK-rivikatolla ja konesaumakatolla kattosillan kiinnitykseen käytetään katon profiiliin sopivaa vastarautaa.

Tiilikatot
Tiilikatolle kattosillat kiinnitetään tiilikattokiinnikkeillä.

Säätölevy
Kattosiltoja asennettaessa käytetään säätölevyä kattosillan ja sen kiinnikkeen välillä katetyypistä huolimatta. Sillä säädetään kattosillan asennuskulma, joka määräytyy katon kaltevuuden mukaan.

Väri
Kattosiltaa on saatavissa Rautaruukin värikartan väreissä. Varastovärejä ovat tumma harmaa (RR 23), punainen (RR 29), tumma ruskea (RR 32), musta (RR 33) ja tiilenpunainen (RR 750)

kattosilta

 

Turvakiskot

Seinätikas, jonka kokonaiskorkeus ylittää 8 m, tulee varustaa turvakiskolla tai selkäsuojuksella.”
(Suomen rakentamismääräyskokoelma F2)

Turvakiskot ja selkäsuojus ovat seinätikkaan ja kattosillan yhteyteen asennettavia turvatuotteita. Nämä tuotteet lisäävät tikkailla ja katolla liikkujan turvallisuutta.

Pystyturvakisko
Pystyturvakisko asennetaan kiinteästi seinätikkaisiin. Kiskoon asennettava pystyvaunu mahdollistaa turvaköyden kiinnityksen. Turvakiskon käyttö vaatii aina pystyvaunun, putoamissuojavaljaat ja turvaköyden. Turvakisko valmistetaan sinkitystä teräksestä tai sinkitystä ja polttomaalatusta teräksestä. Turvakiskoa on saatavissa Rautaruukin värikartan väreissä.

Vaakaturvakisko
Yli kaksikerroksisen talon, jonka katon jyrkkyys on 1:1,5 tai suurempi, kattosillat tulee varustaa turvakiskolla. Katolla tehtävissä huoltotöissä turvaköysi kiinnitetään turvakiskoon tai köysikiinnikkeeseen.

Selkäsuojus
Kierretangolla tikkaaseen asennettava selkäsuojus on ihanteellinen vaihtoehto kohteissa, joissa ei ole ulkonäöllisiä rajoituksia. Selkäsuojus valmistetaan sinkitystä teräksestä tai sinkitystä ja polttomaalatusta teräksestä. Selkäsuojusta on saatavissa Rautaruukin
värikartan väreissä

Laatu
Turvakiskojen laatutakuuna toimivat työterveyslaitoksen tekemät testit. Testausmenetelmät: EN 364:1992, EN 795:1996 ja prEN 769:2009. Testauksesta on saatavilla testausseloste 10159T01. Bureau Veritas Certification on auditoinut yrityksemme  laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2008 -standardin vaatimukset.

turvakisko

 

Lumiesteet

Lumiesteen avulla vältetään lumen siirtyminen ja hallitsematon putoaminen katolta. Näin suojataan sekä rakennusta että alla liikkuvia ihmisiä ja omaisuutta, esimerkiksi pysäköityjä autoja.

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy käyttää kaikissa kiinnikkeissä materiaalina 2,5 mm vahvaa kuumasinkittyä terästä. Lumiesteputken koko on Ø 32 mm ja materiaalina on 1,25 mm sinkitty teräs. Tuotteita saa suoraan varastosta sinkittynä ja polttomaalattuna. Maalipinta lisää korroosiosuojaa; värin voi valita Rautaruukin värikartasta. Lumiestekiinnikkeet ovat VTT:n testaamia, ja ne täyttävät RT 85-10708:n vaatimukset.

Pelti- ja huopakatot
Pelti- ja huopakatolle lumiesteet asennetaan LE-kiinnikkeen avulla. Kiinnike asennetaan katon ruoteeseen EPDM-kumista tiivistettä apuna käyttäen.

LOCK-rivikatot ja konesaumakatot
LOCK-rivikatolla ja konesaumakatolla kiinnitykseen käytetään katon profiiliin sopivaa vastarautaa.

Tiilikatot
Tiilikatolle lumiesteet kiinnitetään tiilikattokiinnikkeillä, jotka on suunniteltu joko yksi- tai kaksiputkiselle lumiesteelle.

Väri
Kattosiltaa on saatavissa Rautaruukin värikartan väreissä. Varastovärejä ovat tumma harmaa (RR 23), punainen (RR 29), tumma ruskea (RR 32), musta (RR 33) ja tiilenpunainen (RR 750).

Laatu
Lumiesteiden laatutakuuna toimii VTT:n myöntämä
tuotesertifikaatti VTT-C-4369-09. Tuotesertifikaatti kertoo tuotteiden standardienmukaisuudesta kolmannen osapuolen toteamana. Bureau Veritas Certification on auditoinut yrityksemme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2008 -standardin vaatimukset.

lumieste

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä