Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Kokolasikaide ja RST-kaiteet

Tyylikkäässä ja näyttävässä täyslasikaiteessa ei ole pystytolppia. Lasin päälle tai kylkeen tulee ruostumattomasta teräksestä tai puusta valmistettu käsijohde.

Kaiteessa ruostumattomasta teräksestä valmistettu käsijohde

Kokolasikaide

Kaiteessa käytettävä lasi on karkaistu ja laminoitu. Lasin paksuus valitaan kohteen mukaan. Normaalisti käytetään 6+6 mm vahvaa lasia, mutta jos kaidekorkeus on 1200 mm tai yli, käytetään vähintään 10+8 mm vahvaa lasia. Kaiteet tehdään mittatilaustyönä kohteen vaatimuksia vastaaviksi.

Täyslasikaiteet sopivat moniin kohteisiin, esimerkiksi liikekeskuksiin, toimistoihin ja omakotitaloihin.

 kokolasikaide

Kaiteet, kokolasikaide Lähikuva kaiteen käsijohteesta

Alumiinikaiteet

Alumiinikaiteet ovat näyttävä osa rakennuksen julkisivua. Alumiiniset parvekekaiteet sopivat sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen, ja ne vastaavat nykypäivän arkkitehtuurin ja rakentamisen haasteisiin. Alumiinikaiteet sopivat myös omakotitaloihin. Laadukkaat kiinnitysmenetelmät takaavat parvekekaiteen turvallisen ja tukevan kiinnityksen parvekelaattaan.

Rakenne

Alumiinikaiteet sopivat erityisen hyvin Suomen säähän. Laaja valikoima värejä, profiileja, käsijohteita ja verhousmateriaaleja takaavat toimivan kokonaisuuden.

Tekniset tiedot

Parvekekaiteet kootaan mittojen mukaan valmiiksi elementeiksi. Työmaalla kaiteet asennetaan joko laatan otsalle tai laatan päälle. Alumiinikaiteen päälle voidaan asentaa myös lasitus.

Käyttökohteet

Alumiinikaiteet sopivat kaikkiin asumismuotoihin: kerrostaloihin, rivitaloihin, omakotitaloihin ja kesämökkeihin.

 rts-kaide
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä