Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Mittatilauslistat ja peltilistat

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy valmistaa rakennuksiin yleisesti käytettäviä listoja pelti-, huopa- ja tiilikatoille. Tavallisimpia ovat räystäs-, reuna- ja harjalistat sekä liitos- ja jiiripellit.

mittatilauslista

Vakiolistat

Vakiolistat valmistetaan RT-ohjekortin mukaisesti. Vakiolistoja on saatavissa lyhyellä toimitusajalla eri  pinnoittein. Yleisimpiä listojen malleja on saatavissa varastosta RR-vakioväreissä.

Määrämittalistat

Määrämittalistat valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaan. Raaka-aineet löytyvät heti varastosta kaikissa RR-väreissä, joten toimitukset ovat nopeita.

Väri

Varastovärejä ovat valkoinen (RR 20), tumma harmaa (RR 23), punainen (RR 29), tumma ruskea (RR 32), musta (RR 33) ja tiilenpunainen (RR 750). Tilauksesta on saatavissa myös muita värejä.

Laatu

Bureau Veritas Certification on auditoinut yrityksemme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2008 -standardin vaatimukse

 

listat2

listaa

Reikälevyä on käytetty materiaalina perinteisesti mm. ilmastointi- ja suodatinteollisuudessa. Arkkitehdeille ja

muotoilijoille se tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Esimerkiksi huonekalut, valaisimet yms.
tuotteet voidaan valmistaa kestävästä ja moni-ilmeisestä materiaalista, jossa yhdistyvät perinteet ja nykyaika. Luonnollisesti pitkäikäiset teräs ja alumiini ovat täysin kierrätettäviä materiaaleja.

Reikälevyprofiilit

Perinteisesti teollisuushallien sisäkatto- ja seinäpellityksiin sekä räystäsaluspellityksiin käytettyjä reikälevyjä voidaan käyttää erinomaisesti myös erilaisten alakattojen pinnoitemateriaaliksi, esimerkiksi parkkihalleissa ja katoksissa.

Räystäsaluslevyt

Siistit, värivalmiit ja silkinhimmeät levyt on pinnoitettu kestävällä Hard Coat -pinnoitteella, joka on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Levyjä on kahta leveyttä: hyötyleveys 500 ja 660 mm. Molempien levyjen vakiopituus on 2,8 m ja vakiovärinä on valkoinen.

Räystäsaluslevyn etuja ovat mm:

  • näppärä asentaa / ei tarvitse maalata
  • estää tehokkaasti jyrsijöiden ja muiden tuholaisten pääsyn välikattoon
  • rei’itys parantaa räystäiden ilmankiertoa
  • tarvittaessa helppo puhdistaa
  • täysin kierrätettävä materiaali


Laatu

Bureau Veritas Certification on auditoinut yrityksemme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2008 -standardin vaatimukset.

reikälevyprofiili2

reikälevyprofiili

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä