Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Parvekelasitukset

Parvekelasitus antaa viihtyisää lisätilaa kotiisi. Tee parvekkeestasi suojaisa oleskelutila, jossa viihdytään sekä sateella että paisteella. Parvekelasitus suojaa säältä niin sisustusta kuin rakenteitakin
ja nostaa samalla asuntosi arvoa. Parvekkeesi pysyy puhtaampana ja sen käyttömahdollisuudet lisääntyvät.

parvekelaitus

Parvekelasituksen rakenne

Kotimaista tuotantoa oleva parvekelasitus rakentuu huolella harkituista yksityiskohdista. Patentoitu järjestelmä on vedenpitävä ja kätevä käyttää. Lasit on helppo avata joko asettamalla ne tuuletusasentoon tai siirtämällä kaikki lasit siistiin nippuun. Parvekelasitus on helppo pitää puhtaana: vain kevyt pesu riittää.

Tekniset tiedot

Parvekelasitus on puitteeton ja kevyesti liukuva, mutta tukevarakenteinen. Se kestää rajujakin sään vaihteluita, tuulta ja myrskyä. Karkaistun lasin paksuus voi olla 6, 8, tai 10 mm tarpeen mukaan. Lasin karkaisu takaa paremman kestävyyden ja turvallisuuden. Kaikki profiilit ovat alumiinisia ja polttomaalattu halutun väriseksi.

Käyttökohteet

Parvekelasitus sopii kaikkiin asumismuotoihin: kerrostaloihin, rivitaloihin, omakotitaloihin ja kesämökkeihin.

parvekelasitus tuo lisätilaa kotiisi

 

 

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä