Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Piipunpellit ja piipunhatut

Suojaa piippusi sään vaihteluilta ja kohenna rakennuksesi ulkonäköä.  Piipunhattu suojaa lumelta ja vedeltä, parantaa vetoa ja pidentää piipun käyttöikää. PRP:tä piipunhatut ja piipunpellit niin omakotitaloihin, kerrostaloihin kuin julkisten tilojen rakentamiseen.

piipunpellit

 

Piipunhatut

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy valmistaa laadukkaita piipunhattuja RST:stä ja maalipinnoitetuista materiaaleista. Piipunhattu estää veden ja lumen pääsyn tulisijan piippuun ja antaa näin tehokasta suojaa. Lisäksi se parantaa vetoa, pidentää piipun ikää ja tuo näyttävyyttä. Piipunhattu on helppo kiinnittää tukevaan jalkaan ruuvein, ja jalan voi kiinnittää mm. proppaamalla tai ruuveilla.


Tarkistusluukut

Tarkistusluukun tehtävänä on toimia näköesteenä ja olla helposti poistettavissa huoltotöitä varten. Luukut valmistetaan joko vakiomitoin tai asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan. Tarkistusluukut  valmistetaan RST:stä, alumiinista tai maalipinnoitetusta teräksestä. Materiaalivalintaan vaikuttaa olennaisesti peitettävän alueen koko. Tarkistusluukkuja on saatavissa RR- ja RAL-väreissä.

Piipunpellit

Piipun suojaaminen pellillä on järkevää, koska peltikuori suojaa piippua sään vaihteluilta. Lisäksi se muodostaa tiiviin liitoksen katon ja piipun juureen.


Laatu

Bureau Veritas Certification on auditoinutyrityksemme laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävänISO 9001:2008 -standardin vaatimukset.

piipunpellit-2 

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä