Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Vaikuttavat ratkaisut kotiin teräksestä ja lasista

Kotiisi turvaa, tyyliä ja toimivuutta. Meiltä löydät huolettomat kattoremontit, terassilasitukset ja laadukkaita ratkaisuja myös sisätiloihin. Muista kolme kirjainta, kun kotisi vaatii parasta.

Kaikki lähtee liikkeelle tarpeesta tai ideasta tehdä kodistasi viihtyisä, toimiva, turvallinen ja kestävä. Me kuuntelemme ja ehdotamme. Tavoitteena aina lopputulos, josta molemmat voimme olla ylpeitä. Annamme projektista tarjouksen ja aikataulusuunnitelman. Kun projekti käynnistyy, hoidamme tarvittavat mittaukset ja esivalmistelut. Meidän kauttamme saat kaiken tarvitsemasi vanhan purkamisesta uuden asentamiseen. On kyseessä sitten kattoremontti, terassilasituksen suunnittelu, lasiseinä kylpytiloihin tai uusi pyöräkatos – löytyvät kokonaisratkaisut kätevästi yhdellä ovenavauksella.

Suunnittelussa otamme aina huomioon vaatimukset, näyttävyyden ja käyttöominaisuudet. Ideasta muodostuu sinulle toimivin kokonaisuus, joka palvelee pitkälle tulevaisuuteen. Parhaat materiaalit sekä kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat lopputuloksen, jonka takana voimme ylpeästi seistä.

kattoremontti-terassilasitus

 

jani-vainio-kattoremontti

Ota yhteyttä!
Tehdään kodistasi toimiva ja viihtyisä.

Jani Vainio
Myynti
050 436 8112
jani.vainio(at)prp.fi

Löydä ratkaisusi
Kattoremontti >
Terassilasitus >
Kokolasikaiteet >
Lasiseinät ja -ovet sisätiloihin >
Parvekelasitus >
Peilit ja liukuovet >

 

terassilasitus-2
kokolasikaide-2
kattoremontti-2
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä