Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

PRP kasvaa ja vahvistuu

Lisää pelaajia joukkueeseemme. Haemme kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille.

myyja-peltituotteet

Kuluttajamyynnin ammattilaista peltituotteille

Sinulla on kokemusta kuluttajakaupasta ja asiakkaiden palvelemisesta. Ymmärrät pientalojen rakenteista ja osaat auttaa asiakasta oikeiden tuotteiden valitsemisessa kohteen mukaan. Innostut myös trendeistä ja uusista tuotteista, joita PRP pystyy asiakkailleen valmistamaan ja asentamaan.

Tehtävääsi kuuluu myyntityö Etelä-Pohjanmaan alueella. Osallistut aktiivisesti yrityksen viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun. Olet aktiivisesti laatimassa yrityksen strategiaa tuleville vuosille.

Lisätietoja: tuomas.anttila(at)prp.fi


Toimi nyt

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV 23.12.2016 mennessä: rekry@prp.fi


Esimerkkejä PRP:n toteuttamista projekteista

lasitus1
1_Ruuhikoskigolf terassilasitus
3_Apila Kaupunginkirjasto
alma-hotelli-julkisivu
 2_Y-talo
 Frami kaiteet
 Kattoremontti
 Kattoremontti-rintamamiestalo
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä