Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Seinätikkaat ja lapetikkaat

Tikasjärjestelmän tikasrungoista ja lisävarusteista saa tikkaat moneen eri tarkoitukseen. Samoja tikasrunkoja voidaan käyttää niin seinä- kuin lapetikkaissa sekä turvatikkaissa. Asennuksessa käytetään kullekin kattotyypille varta vasten kehitettyä kiinnikettä. Myös turvatikkaan seinäasennuksessa käytetään siihen tarkoitettuja kiinnikkeitä. Sivuttaista siirtymistä varten seinälle asennetaan sivutanko.

tikkaat

 

Tikasrunkojen materiaali ja mitat

Tikasrunkojen materiaalina käytetään kuumasinkittyä terästä. Paarteen koko on 25 x 45 mm. Puolan halkaisija on Ø 25 mm. Käyntileveys on 400 mm.

Pituudet

Tikasrunkoja on saatavissa 0,9 m, 1,2 m, 1,8 m, 2,7 m, 3,3 m ja 4,2 m pituisina. Tikkaat ovat helposti jatkettavissa yksinkertaisella ruuviliitoksella. Näin ollen esimerkiksi yhdistämällä  2,7 m ja 3,3 m tikasrungot saadaan 6,0 m tikas.

Värit

Tikkaita on saatavissa niin sinkittyinä kuin Rautaruukin värikartan väreissä. Varastovärejä ovat valkoinen (RR 20), tumma harmaa (RR 23), punainen (RR 29), tumma ruskea (RR 32), musta (RR 33) ja tiilenpunainen (RR 750). Tilauksesta on saatavissa myös muita värejä.

Laatu

Tikkaiden valmistuksessa on noudatettu RT-85-10708-ohjekortin mukaisia menetelmiä. Tikkaiden laatutakuuna toimii VTT:n myöntämä tuotesertifikaatti VTT-C-4368-09. Tuotesertifikaatti kertoo tuotteiden standardienmukaisuudesta kolmannen osapuolen toteamana. Bureau Veritas Certification on auditoinut yrityksemme  laatujärjestelmän ja todennut sen täyttävän ISO 9001:2008 -standardin vaatimuksen

tikkaat2

tikkaat

 

 

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä