Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Sopimusvalmistus

Uusi täysautomaattinen tuotantolinjamme on lajinsa ensimmäinen Suomessa. Yhdessä löydämme rakentamisen ratkaisut, joilla säästetään aikaa ja euroja.

sopimisvalmistus_sivu1

 

Otimme 2017 syksyllä käyttöön uuden täysautomaattisen levytyökeskuksen ja taivutuslinjan, joka vie harppauksin eteenpäin koko toimialaa. Tuotantolinjalla pystymme valmistamaan teollisella nopeudella myös suuria ja haastavia ohutlevytuotteita, joiden tekeminen on tähän asti vaatinut käsityötä. Koneen työstöala on kolmanneksen suurempi kuin vastaavissa Suomessa tähän asti käytetyissä koneissa.

Sopimusvalmistajana olemme kumppani, joka ratkoo asiakkaan pullonkaulat. Pieni yksilöllinen viilaus tuotteessa voi säästää satoja tunteja seuraavista työvaiheista. Tähän voimme päästä, kun tuotesuunnittelijamme on projektissa mukana jo suunnitteluvaiheessa. PRP Private -palvelussa asiakas saa käyttöönsä oman tuotevastaavan, joka huolehtii kaikesta tiedonkulusta niin suunnitteluun, materiaalinhankintaan, valmistukseen, kokoonpanoon kuin logistiikkaan liittyen.

Kehitimme uutta tuotantolinjaa yhteistyössä Prima Power Oy:n kanssa kolme vuotta. Kone on tällä hetkellä lajissaan maailman suurin, joten sen ominaisuudet, tehot ja äly ratkaisevat alallamme monta yhteistä ongelmaa.

sopimisvalmistus_sivu2
sopimisvalmistus_sivu3

Levytyökeskus ja tuotantolinja

  • Työstöalue 1 500 X 4 300 mm
  • Työstöpaksuus 0,5–5 mm
  • Työstettävät materiaalit: teräs, pinnoitetut teräkset, rosteri, alumiini ja alumiinikomposiitti
  • Automatisoitu taivutus
  • Tuotantolinjan pituus 35 metriä
  • Tuotantolinjan suunnittelu ja valmistus: Prima Power Oy
  • Investointi yli 2 miljoonaa euroa
  • Käyttöönotto lokakuussa 2017 Seinäjoella
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä