Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Terassirungot ja terassilasitukset

Terassilasitus runkoineen luo uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Kokonaan lasitettu terassi suojaa säältä niin sisustusta kuin rakenteitakin ja nostaa samalla asuntosi arvoa. Hyvälle perustalle tehty lasiterassi antaa iloa vuosikymmeniä.

tuotteet-terassi

Suojaa terassisi tuulelta, pölyltä, ötököiltä, melulta ja sateilta. Nauti auringosta lämpimämmin ja kesästä pidempään. Tai perusta kotiisi lasiseinäinen viherhuone, jossa voi oleskeskella vuodenajasta riippumatta. PRP Terassilasitus tarjoaa luovia näyttäviä tilaratkaisuja ja terassia voi käyttää ympäri vuoden eri tarkoituksiin. Kotisi saa uutta viihtyvyyttä, tyylikkyyttä ja samalla rakennuksesi arvo nousee. Nauti pitkä kesä ja pyydä tarjous laadukkaasta terassilasituksesta.

Hae projektiisi luotettava PRP rahoitus!

Lasitetun terassin rakenne

Alumiininen runko asennetaan liikkumattoman perustuksen päälle. Ruoteiden kiinnitys seinään tai rakennuksen kattotuoleihin tapahtuu seinälistalla, jonka avulla valitaan katon kaltevuus. Lasit kiinnitetään ruoteisiin kumilistalla. Ruoteiden alapäähän tulevat tulpat estävät lasien liukumisen pois ruoteilta.

Terassirungot voidaan varustaa liukuovilla eristämättömissä tai vain vähän eristystä vaativissa tiloissa. Liukuoviin voidaan asentaa lasitus, ja lasivaihtoehtoja on useita.


Käyttökohteet

Lasitettu terassi sopii rivitaloihin, omakotitaloihin ja kesämökkeihin.

etusivu-terassi2

 

etusivu-terassi3 

 

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä