Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Miljoonainvestointi älyyn ja osaamiseen

Maailman suurin täysautomaattinen levytyökeskus ja taivutuslinja käynnistyvät Seinäjoella lokakuussa

 

Duuri Groupiin kuuluva Pohjanmaan Rakennuspelti Oy PRP investoi yli kaksi miljoonaa euroa tuotantolinjaan, joka vie harppauksin eteenpäin suomalaista ohutlevyosaamista rakennusteollisuudessa. Uusi täysautomaattinen levytyökeskus ja taivutuslinja käynnistetään Seinäjoella täydessä mitassaan lokakuussa.

Yhteistyössä Prima Power Oy:n kanssa toteutettu tuotantolinja tuo kustannustehokkuutta, yksilöllisyyttä ja saumattomuutta kaikkeen ohutlevyrakentamiseen.

– Kolmen vuoden kehitystyön tuloksena käytössämme on maailman suurin ja nopein levyntyöstöön ja taivuttamiseen tarkoitettu tuotantolinja. Sen työstöala on kolmanneksen suurempi kuin vastaavissa Suomessa tähän asti käytetyissä koneissa. Investoinnin avulla otamme harppauksen ”polvella tekemisestä” täysautomaatioon ja varmistamme paikkamme ohutlevytuotteiden kärkiyrityksenä jatkossakin, sanoo PRP:n toimitusjohtaja Ossi Viljanen.

35 metriä pitkä täysautomaattinen tuotantolinja työstää muun muassa terästä, alumiinia ja ruostumatonta terästä. Linjalla pystytään tekemään tehokkaasti teollisella nopeudella niin isoja sarjoja kuin yksilöllisiä kappaleita. Ominaisuudet tuovat uusia ulottuvuuksia esimerkiksi julkisivurakentamiseen.

Tuotantolinjan lanseerauksen yhteydessä PRP vahvistaa myös palveluaan sopimusvalmistajana. Uudessa PRP Private -palvelussa asiakas saa käyttöönsä oman tuotevastaavan, joka ottaa haltuun projektin kaikki vaiheet niin suunnitteluun, materiaalinhankintaan, valmistukseen, kokoonpanoon kuin logistiikkaan liittyen.

– Tavoitteemme sopimusvalmistajana on ratkoa asiakkaan tuotantoketjun pullonkauloja. Pieni yksilöllinen viilaus itse tuotteessa tai sen logistiikassa voi säästää satoja tunteja seuraavista työvaiheista, Viljanen mainitsee.

PRP:lle uusi tuotantolinja tarkoittaa myös tuotantokapasiteetin moninkertaistumista.  Viljanen uskoo, että asiakkaita koneelle riittää rakennusteollisuuden toimijoista yksittäisiin rakennuskohteisiin.

 

Tekniset tiedot

  • Työstöalue 1 500 X 4 300 mm
  • Työstöpaksuus 0,5–5 mm
  • Työstettävät materiaalit: teräs, pinnoitetut teräkset, ruostumaton teräs, alumiini ja alumiinikomposiitti
  • Automatisoitu taivutus
  • Tuotantolinjan suunnittelu ja valmistus: Prima Power Oy

 

Lataa painokelpoiset kuvat

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ossi Viljanen, p. 050 343 3888, ossi.viljanen@prp.fi

 

Duuri Group on suomalainen rakennusalan moniosaaja, joka juhlii tänä vuonna 40-vuotispäiväänsä. Konsernin emoyhtiö Duuri Oy harjoittaa sisustustuotteiden tukkukauppaa Pohjois-Euroopassa. Tytäryhtiömme Scanmikael rakentaa siirtolasiseiniä kauppakeskuksiin, toimistoihin ja sairaaloihin ympäri maailman. Sopimusvalmistuksen lisäksi PRP osaa julkisivu-urakoinnin ja korjaa Pohjanmaalla katot ja rakentaa terassit. Lisätietoja: www.duurigroup.com

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä