Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Viimeistellyt kohteet on se mikä palkitsee

PRP on toteuttanut vuosien varrella lukuisan määrän ratkaisuja omakotitaloista isoihin julkisiin rakennuksiin.
Tässä mallina muutamia näyttäviä ratkaisuja.

Hotelli-Ravintola Alman sympaattinen Alman Torni 

PRP oli mukana toteuttamassa Seinäjoen uutta tyylikästä maamerkkiä Alman Tornia. PRP toteutti tähän sympaattiseen kohteeseen mustat ja harmaat julkisivupellitykset sekä ikkunoiden asennukset sisäänkulkuun ja portaikkoon. Täällä kohteessa kyllä unet maittaa.

alma-hotelli-julkisivu
alma-hotelli-julkisivu-3
alma-hotelli-julkisivu-2
alma-hotelli-julkisivu-4

 

Y-Talo

Julkisissa projekteissa on paljon huomioitavaa. Monesti projektia ohjaavat kestävä kehitys, kustannustehokkuus ja näyttävyys. PRP on ollut mukana toteuttamassa monia uniikkeja kohteita Kiasmasta Keskusrikospoliistaloon ja Y-talosta Seinäjoen kaupunginkirjastoon ja Framiin. Jokaisessa kohteessa löytyy rakennukselle hyvin ominaispiirteisiä ratkaisuja.

0_Y-talo
1_Y-talo
2_Y-talo
3_Y-talo

 

Seinäjoen kaupunginkirjasto Apila

Rakennusalan kilpailuissakin menestyneeseen kirjastoon PRP toteutti julkisivun kuparityöt ja julkisivulasitukset.

0_Apila Kaupunginkirjasto
1_Apila Kaupunginkirjasto
2_Apila Kaupunginkirjasto
3_Apila Kaupunginkirjasto

Yritysten toimitiloihin ja ympäristöön kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Tehokkaalla suunnittelulla ja toteutuksella pystyt vaikuttamaan yrityksesi julkikuvaan helposti. Asiakkaasi arvostaa näyttävää ja siistiä ympäristöä, ja pystyt helposti tukemaan oman yrityksesi päätehtäviä asiakkaasi ensisilmäyksestä yrityksen ulko-ovelta saakka.


Framin tyylikkään moderneihin tiloihin lasia

Framin tyylikkäisiin sisätiloihin PRP toteutti lasikaiteet, jotka tuovat ilmettä, turvaa, toimivuutta ja kestävyyttä

Frami kaiteet
Frami kaiteet_2
Frami kaiteet_3
Frami kaiteet_4

 

Ilkka-Areena Bar

Jymyjussien kotipeleissä tunnelma nousee uusitulla lasista ja teräksestä toteutetussa aitiossa.

1_Jymyjussit-parhaat paikat
2_Jymyjussit-parhaat paikat
3_Jymyjussit-parhaat paikat
Jymyjussit-parhaat paikat

 

Ruuhikoskigolf

Ruuhikoskigolfin klubitalolla nautitaan golfkierroksen tauoilla virvokkeita suojassa tuulelta, pölyltä ja sateelta PRP:n toteuttamalla terassilla.

0_Ruuhikoskigolf terassilasitus
1_Ruuhikoskigolf terassilasitus
2_Ruuhikoskigolf terassilasitus

3_Ruuhikoskigolf terassilasitus


Torikeskus

Terassi lasista ja teräksestä.

0_Torikeskus Terassilasitus
1_Torikeskus Terassilasitus
2_Torikeskus Terassilasitus
3_Torikeskus Terassilasitus

 

Roadhouse

Uusi kauppakeskus Powerparkin yhteydessä sai toimivuutta ja liikkeille sopivaa arvokkuutta uudella lasitetuilla seinillä ja ovilla.

0_RoadHouse
1_RoadHouse
2_RoadHouse
3_RoadHouse

 

Casa Grande

Seinäjoen ytimessä sijaitsevaan terassiin PRP toteutti lasikaiteet.

0_Casagrande-Terassi
1_Casagrande-Terassi
2_Casagrande-Terassi
3_Casagrande-Terassi

Kattoremontti rintamamiestaloon

Perinteinen rintamamiestalo sai uutta tyyliä ja toimivuutta, kun PRP laittoi kaikki kerralla kuntoon. Tutustu tuotesivuihimme: Kattoremontti, kattoturvatuotteet, tikasjärjestelmät ja sadevesijärjestelmät.

Kattoon liittyvät turvatuotteet ja sadevesijärjestelmät täydentävät kokonaisuuden. Käyttämällä esimerkiksi katon väristä sadevesijärjestelmää korostat oman talosi piirteitä helposti ja edullisesti! Yksityiskoteihin PRP toteuttaa kaikki vesikattoon tarvittavat ratkaisut, oli kyseessä uudis- tai saneerauskohde.

Kattoremontti-rintamamiestalo
Kattoremontti-rintamamiestalo
Kattoremontti-rintamamiestalo
Kattoremontti-rintamamiestalo

 

Kattoremontti Seinäjoelle – Kolmen suora

Tältä kotikadulta löytyy komea kolmen suora ja tyytyväinen kolmikko. PRP toteutti naapurustoon kokonaisvaltaiset kattoremontit kolmeen vierekkäiseen omakotitaloon. Lue lisää >

kattoremontti-seina?joki


Lasituksilla toimivuutta ja tyyliä koteihin

Erilaisilla lasituksilla luodaan uutta tyyliä ja toimivuutta. Lasitukset suojaavat kotisi terasseja ja parvekkeita tuulelta, pölyltä, ötököiltä, melulta ja sateilta. Nauti auringosta lämpimämmin ja kesästä pidempään. Hyödynnä tilojasi ympäri vuoden eri tarkoituksiin tehokkaasti. Kotisi saa uutta viihtyvyyttä, tyylikkyyttä ja samalla rakennuksesi arvo nousee.

Parvekelasitus
lasitus2
lasitus3
lasitus1

 

PRP toteuttamia kattoremontteja

PRP toteuttaa niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Katon vaihto on tehty sinulle helpoksi. Tutustu tuotesivuihimme: Kattoremonttikattoturvatuotteettikasjärjestelmät ja sadevesijärjestelmät.

Kattoremontti
kattoremontti
Kattoremontti
Kattoremontti

 

Asiakas hankki valoisaa tyyliä

Asiakas hankki isoa valoisaa tilaan korostamaan yksinkertaisen tyylikkäät täyslasikaiteet ja alumiinikaiteet alakerrasta yläkertaan.

Kaiteet
Kaiteet
Kaiteet
Kaiteet
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä