Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Lasi- ja teräsrakenteiset katot ja julkisivut

PRP:n katto-, terassi- ja julkisivuratkaisut tuovat rakennukselle suojaa, turvallisen ympäristön ja uutta ilmettä. Materiaaleina käytämme parhaita ja kestäviä raaka-aineita. Meille kelpaa vain paras laatu, joka nostaa rakennuksen arvon uudelle tasolle. Kaikille tuotteillemme on tehty tarvittavat laatu- ja kestävyystestit.

kattoremontti-kuva

Vaikuttavaa tehoa sopimusvalmistukseen

Sopimusvalmistajana olemme osa suunnittelutiimiäsi. Kun kutsut meidät projektiin mukaan jo alkuvaiheessa, voit säästää satoja työtunteja seuraavista työvaiheista. Uusi täysautomaattinen tuotantolinjamme pystyy työstämään myös kappaleita, joiden tekeminen on tähän asti ollut mahdotonta.

Kumppani sopimusvalmistukseen >

julkisivut-alumiinikomposiitista

Julkisivut Reynobond-alumiinikomposiitista

Alumiinikomposiittijulkisivuissa yhdistyvät arkkitehdin näkemys muotoilusta ja värikkyydestä. Alumiinikomposiitilla voidaan toteuttaa suuria yhtenäisiä pintoja, jotka pysyvät tasaisina lämmönvaihteluista huolimatta.

      Julkisivut – alumiinikomposiitti >

julkisivulamellit

Julkisivukasetit ja lamellit

Julkisivullesi näyttävyyttä ja kestävyyttä. Toteutamme kokonaisuuden pvdf-pinnoitetusta teräsohutlevystä ilmeesi ja toiveittesi mukaisesti.

     Julkisivukasetit ja julkisivulamellit ›

julkisivulasitus-tuotesivu

Julkisivulasitus

Julkisivu on tärkeä osa rakennuksen arkkitehtuuria ja se viimeistelee rakennuksen ulkonäön. Alumiinirunkoiset julkisivulasit ja -ovet antavat rakennukselle näyttävyyttä ja tiloille valoisuutta.

      Julkisivulasitukset ›

bussipysäkit-katokset

Pysäkkikatokset

Teräksestä ja lasista toteutetut pitkäikäiset katokset suojaavat tuulelta ja sateelta ja luovat miellyttävän ympäristön.

      Katokset ›

prp_procab_tuotesivu

Äänieristys- ja operaattorisuojat

ProCab on teollisiin tuotantolaitoksiin kehitetty ratkaisu, joka suojaa ihmiset koneilta ja koneet ihmisiltä. Patentoitu moduulirakenne eristää tehokkaasti ääntä ja tarjoaa suojaa pölyltä, säteiltä, käryiltä ja sivullisten katseilta.

Äänieristys- ja operaattorisuojat ›

tikkaat

Seinä-, lape-, turva- ja aukaistavat tikkaat

Tikasrungoista ja lisävarusteista saa tikkaat moneen eri tarkoitukseen. Samoja tikasrunkoja voidaan käyttää niin seinä- kuin lapetikkaissa sekä turvatikkaissa.

      Tikkaat ›

kokolasikaide

Kokolasikaide ja RST-kaide

Täyslasikaiteet ilman pystytolppia tuovat tyyliä ja turvaa toimistoihin, liikekeskuksiin ja omakotitaloihin.

      Kokolasikaiteet ja RST-kaiteet ›

lasiseinät

Sisälasiseinät ja -ovet

Lasiseinillä rajatut tilat tuovat tyyliä, valoa ja rauhaa. Seinät toteutetaan mittatilaustyöna toiveittesi mukaisesti.

     Lasiseinät ja lasiovet sisätiloihin ›

terassilasitus

Terassilasitukset

Anna kesän kestää pidempään. Nauti terassistasi ilman ötököitä, likaa, tuulta tai melua. Lasitettu terassi sopii rivitaloihin, omakotitaloihin ja kesämökkeihin.

     Terassirungot ja terassilasitukset ›

parvekelasitus

Parvekelasitus

Parvekelasitus antaa viihtyisää lisätilaa kotiisi. Se suojaa säältä niin sisustusta kuin rakenteitakin. Parvekkeesi pysyy puhtaana ja käyttömahdollisuudet lisääntyvät.

      Parvekelasitukset >

liukupeiliovet

Peilit ja liukuovet

Liukupeiliovilla saat kotiisi tyylikästä säilytystilaa runsaasti ja huomaamattomasti.

      Peilit ja liukuovet ›

saunanlasitus

Saunan seinät ja ovet

Näyttävät lasiseinät ja -ovet antavat kylpytilalle valoisan ja nykyaikaisen ilmeen. Ei lainkaan lahoavia puurakenteita.

      Saunan seinät ja saunan ovet ›

julkisivut-alumiinikomposiitista

Kattoremontti – meiltä kaikki mitä kattosi tarvitsee!

Meiltä onnistuu kattoremonttien toteutus purkutöistä aina valmiiseen kokonaisuuteen. Oli kyseessä vuotavan katon remontointi, vanhan peltikaton uusiminen ja asennustyöt, ota yhteyttä niin laitetaan kattosi huolettomasti kuntoon.

 Kattoremontit ›

katot

Katto- ja seinäprofiilit

Katto- ja seinäprofiileissa käytämme materiaaleja, joissa pinnoitetakuu on jopa 20 vuotta. Profiilimalleja on lukuisia ja yhdistelemällä värejä ja kuvioita saadaan aikaan visuaalisesti näyttävä lopputulos.

     Kattoprofiilit ja seinäprofiilit ›

listat

Mittatilaus- ja peltilistat

PRP:n toiminnan yhtenä kivijalkana toimii asiakkaan mittojen mukaan tehtävät listat. Maalipinnatut, RST, sinkityt, alumiini ja alukyynellevyt materiaalina ovat meillä varastossa aina 0,5–5 mm saakka.

     Mittatilauslistat, peltilistat ja reikälevyt ›

kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet

Turvaa tärkeimpäsi. Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaavat kattoturvatuoteet, johon kuuluvat kattosillat, turvakiskot ja lumiesteet.

     Kattoturvatuotteet ›

sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät

Vesi virtaa varmasti, kun järjestelmä on toteutettu molemmin puolin pinnoitetusta teräksestä. Saatavana haluamassasi värissä.

      Sadevesijärjestelmät >
piipunpelli

Piipunpellit ja -hatut

Piipunhattu estää veden ja lumen pääsyn tulisijan piippuun ja antaa näin tehokasta suojaa piipulle. Lisäksi se parantaa vetoa, pidentää piipun ikää ja tuo näyttävyyttä.

      Piipunpellit ja piipunhatut ›

pelastautumisluukku

Pelastautumisluukku

Aukaistavalla tikkaalla varustettu pelastautumisluukku on parvekkeelta alemmalle parvekkeelle siirtymiseen
tarkoitettu hätäpoistumistie.

      Pelastautumisluukut ›
 
 
 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä