Seinäjoki 06 429 1600 | Vaasa 044 343 3901 | Porvoo 045 891 0555 | Tampere 050 400 9057 Pyydä tarjous Peltilistojen tilaus ETÄTUKI

PRP - ratkaisut teräksestä ja lasista

Ideat ja ratkaisut rakentamiseen teräksestä ja lasista

PRP tunnetaan palveluasenteesta, teräksisestä ammattitaidosta ja laadukkaista tuotteista. Meillä on aina intohimo löytää ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin, jotka tuovat toimivuuden, tehokkuuden ja tyylikkyyden pitkälle tulevaisuuteen.

prp1

PRP ja ScanMikael pystyvät tarjoamaan samalla oven aukaisulla asiakkaillemme ratkaisuja useampaan tarpeeseen ja palvelemaan laajalla sektorilla tutun henkilöstön kanssa. Vuodesta 1987 alkaen toimineet Pohjanmaan Rakennuspelti ja EP:n Ikkunalasi yhdistyivät 2007 ajatuksella YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA! Toimimme tällä hetkellä Seinäjoella, Porvoossa, Porissa ja Vaasassa.

 

Asiakaskysely avattu 30.11.2017

Duuri Groupiin kuuluva Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP) kehittää jatkuvasti palvelujaan ja toimintojaan. Siksi pyydämmekin teitä vastaamaan oheiseen kyselyyn palautetta säästelemättä. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kyselyn toteuttaa tutkimusyritys Pajakon Oy. Vastaamaan pääset tästä: https://tutkimuspaikka.fi/prp/

 

Tiedote 12.10.2017 - Duuri konserni teki miljoonainvestoinnin älyyn ja osaamiseen

Lue lisää >

 

PRP nyt

Emoyhtiö
Pohjanmaan Rakennuspelti Oy

Tytäryhtiöt:
EP:n Ikkunalasi Oy (100%)
PRP-Porvoo Oy (100%)
Scan-Mikael Oy (100%)
PRP-Vaasa Oy (51%)


Visio

Onnistumme yhdessä asiakkaan kanssa. Kasvamme kannattavasti toimialamme kärkiyritykseksi, sekä luomme kustannustehokkaita ja laadukkaita menetelmiä. 


Missio

Innostava yhteistyökumppani ja työnantaja, joka tarjoaa ratkaisut teräksestä ja lasista.

Yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnittelee ja toteuttaa laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotteen tai ratkaisun

Yhtiön arvot:

 1. Tyytyväinen asiakas
 2. Laadukas toiminta
 3. Raikas työilmapiiri
 4. Luotettava kumppani
 5. Tuloksellisuus

PRP:n historiaa

 • Perustettu vuonna 1987
 • Toimitilat Seinäjoella
 • Toimialueena koko Suomi
 • Vähittäis ja tukkukauppaa kotimaahan
 • Vienti mm. Viroon ja Venäjälle
 • EP:n Ikkunalasi Oy tytäryhtiöksi vuonna 2007
 • Vaasaan toimipiste elokuussa 2008
 • Uudet tuotantotilat käyttöön tammikuussa 2009
 • PRP-VAASA OY perustettu 2009 ja Vaasan toiminnot yhtiöitetään
 • Vuonna 2010 keskittyy enemmän julkisivurakentamiseen kahdella peltikasettimallilla sekä julkisivulamelleilla
 • Tuulettuvat julkisivut valkoimiin 2011
 • PRP toteuttaa Seinäjoella Y-talon, Kaupunginkirjaston ja Frami F:n julkisivut. 
 • PRP-Porvoo perustetaan 2013 Porvoon Peltimestareiden liiketoimintaa jatkamaan
 • Toukokuussa 2013 PRP:lle haetaan vuoden kuparityöpalkintoa Euroopassa kirjaston urakoinnista
 • Kattoremontti ja saneeraustyöt työllistävät 2013 enemmän kuin urakointi. Isoja kohteita tulossa jälleen vuonna 2014
 • Scan-Mikael Oy osaksi PRP:tä 2015
 • Duuri Oy:stä pääomistaja 67% osuudella 2015, henkilöosakkaana Ossi Viljanen
 • 2016 julkisivu- ja asennustoiminnan käynnistäminen Etelä-Suomessa
 • 2017 historian suurin teollinen investointi

Muuta:

 • Henkilöstö: 70 henkeä (2016)
 • Liikevaihto: 10,00 milj. € (2016)
 • Tuotantotiloja 7000 m2.

asentaja

Mitä kaikkea on PRP - ScanMikael ovat nyt ja tulevaisuudessa

PRP on erikoistunut rakentamisessa käytettyihin tuotteisiin joissa materiaalina ovat teräs, alumiini tai lasi. Lisäksi näitä pääraaka-aineita tukemassa on useita muita materiaaleja, joista muodostuneita kokonaisuuksia käytetään niin sisä- kuin ulkokäytössä. Kohteina voivat olla julkiset rakennukset vesikatto- ja julkisivutöineen, joista hyvinä esimerkkeinä toimivat Y-talo, Seinäjoen kirjasto Apila, Framin teknologiakeskus rakennuksineen ja monet koulut ja päiväkodit kaupungissamme. Lisäksi PRP toteuttaa taloyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden tarpeisiin muun muassa vesikattoja, kattoturva- ja sadevesijärjestelmiä, terassilasituksia, sisälasituksia ja monia muita sisustukseen liittyviä ratkaisuja.

Yksi suuri vahvuus PRP:lle on mittatilauslistojen valmistaminen. Pystymme valmistamaan asiakkaan tarpeisiin tehdasmaalatuista teräksistä, RST:stä, alumiinista sekä kaikista yleisimmistä teräslaaduista 0,5 – 3,0mm vahvuuksissa. Käytössämme on myös laser ja levytyökeskukset erilaisten työstöjen valmistamiseen. Seinäjoen toimipisteen kautta pystyt tilaamaan myös jauhemaalatut tuotteet.

Tuotteisiimme on aina tarjolla vanhan Vaasan läänin alueella myös asennuspalvelu, ja omaa henkilöstöämme olevat asennusryhmämme Seinäjoella ja Vaasassa liikkuvatkin kätevästi eri puolille Pohjanmaata. Etelä-Suomessa keskitymme tällä hetkellä tavarantoimitukseen asiakkaillemme. Jatkossa panostamme asennustoiminnan laajentumiseen myös Etelä-Suomessa asiakkaillemme, tästä tiedotamme enemmän kevään 2015 aikana. Tulevana keväänä on myös Porvoon toimipisteen kautta saatavissa kattoturva- ja sadevesijärjestelmien tuotteet entistä helpommin toimitettuna suoraan työmaalle.

ScanMikaelin siirtolasiseinät, toimistojen tilanjakajat ja vetäytysmistilat yhdessä äänieristävien ratkaisujen kanssa toimivat keihäänkärkenä lasirakentamisessa. Tuotekehityksen kautta syntyneet sähkötummenteiset siirtolasiseinät ovat luomassa uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme tarpeisiin.

asennus

Jatkuva parantaminen

PRP on yhdessä henkilöstön kanssa pitkään työskennellyt jatkuvan parantamisen periaatteella. Kaikkiaan tällä hetkellä 60 henkeä työllistävässä PRP:ssä panostetaan koko ajan siihen, että pääsemme tavoitteisiin, jotka on asetettu tuleville vuosille. Näihin tavoitteisiin päästään ainoastaan siten, että opimme ja otamme opiksi kaikesta siitä, mitä olemme tähän päivään mennessä tehneet. On sitten kyseessä uuden sisäistäminen tai jo toteutetuista urakoista saadut kokemukset.

PRP etsii omasta toiminnastaan jatkuvasti kohtia, joita voidaan parantaa, ja samalla suunnittelee investointeja tulevaisuuteen silmällä pitäen asiakkaiden tarpeita ja uusien asiakkaiden vaatimuksia. Tavoitteemme on edelleen kasvattaa toimintaamme, ja haluamme olla mukana luomassa uusia työpaikkoja ammattilaisille nykyisissä toimipisteissämme ja ehkä muuallakin Suomessa. Tehtävämme on pyrkiä eteenpäin, kuten eräs kuuluisa kuumatkailija on todennut.

 

 

Meillä ei johdeta koneita vaan ihmisiä


Ensimmäistä kertaa PRP:n historiassa haemme talon ulkopuolelta ihmistä, jolla on paukkuja nostaa meidät uudelle tasolle. Tyyppiä, jolla on tietoa ja näkemystä, mitä kehityksen seuraavassa vaiheessa tapahtuu.

 

Tule meille tuotantopäälliköksi

Tuontatopäällikön tehtävä PRP:llä on johtaa tuotantoa ja kehittää tuotantoprosessikokonaisuuksia yhdessä muun organisaation kanssa aina asiakkaan tilauksesta laskun lähettämiseen saakka.

Haemme ihmisjohtajaa, jolla on ymmärrys liiketoimintamme laajuudesta, sen tuomista haasteista sekä näkemystä ja kokemusta – eikä paineensietokyvystäkään haittaa ole.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset kehittymään motivoituneen yrityksen ja organisaation ympäröimänä. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi ihmisten mieliin ja katukuvaan toteuttamalla Suomen merkittävimpiä kohteita, joiden todelliset mittasuhteet selviävät monille vasta ilmakuvista.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

 

Tilausten käsittelijä

Tuotantomme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistukseksi tilausten käsittelijää sujuvoittamaan tuotantoamme ja toteuttamaan yhteen hiileen puhaltavan työporukan kanssa Suomen merkittävimpiä kohteita.

Tilausten käsittelijä toimii tuotantomme tukena, johon oleellisena liittyvät tietojärjestelmien hallinta, Nova-ohjelmistot sekä järjestelmälliset ja huolelliset työtavat. Hän toimii yhdessä asiakkaan kanssa, huolehtii tilausten ja toimitusten aikatauluista sekä oikeellisuudesta, ja hoitaa erikoistuotteiden suunnittelun käyntiin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Hakuaika päättyy 8.2.2019. Hakemukset, kysymykset ja soittopyynnöt sähköpostilla rekry@prp.fi.

Haluatko kuulla lisää PRP:n
tuotteista ja palveluista?

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä